AKORDI I HVATOVI NA GITARI PDF

Akordi i hvatovi na gitari. Front Cover. Žarko Vukosavljević. Sportska knjiga, – pages Bibliographic information. QR code for Akordi i hvatovi na gitari. Akordi i tablature Tablature su u biti slikoviti prikazi načina na koji se hvata neki akord na gitari. Akord je zahvat na vratu gitare na kojem se na određenim mjestima pritiskaju žice kako bi se dobio određena kombinacija zvuka. Za barre akorde se često kaže da su “pokretni” akordi, jer se ruka može jednostavno pomaknuti na razne pozicije na vratu u “jednom pokretu”. Iako ova tehnika.

Author: Mezikora Sabar
Country: Namibia
Language: English (Spanish)
Genre: Medical
Published (Last): 7 July 2004
Pages: 407
PDF File Size: 4.60 Mb
ePub File Size: 14.57 Mb
ISBN: 340-9-22160-874-7
Downloads: 42276
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Mikagar

Svetislav Stefanovic marked it as to-read Apr 29, Cira marked it as to-read Jul 30, This book is not yet featured on Listopia.

Lists with This Book. Ja nocas lezim sam kao olovni vojnik Blatan i ponizen, na kraj svijeta odbacen U ljubavi i ratu, pravila su ista Pobjednik uzima sve, milost ne daje.

Znam osnovne akorde i hvatovi mi nisu problem, samo hocu neku lepu pesmu sa kojom bih poceo. No trivia or quizzes yet.

Bojan Nikolic marked it as to-read Oct 21, Tamara marked it as to-read Jul 13, Marko Stamenkovic marked it as to-read Jan 29, Moris rated it it was amazing Nov 21, Mirza Selimovic – Nemam kome – Tekst i Akordi za gitaru. A D A ne brini se nista D vrijeme prolazi A posudit cemo nesto D i mladost gubiti G D za kucicu i klince sad je prekasno A D i priznajem buducnost vidim nejasno A D ide mi na zivce ide mi A D ide mi na zivce ide mi napisi jedno pismo kad budes daleko reci mi da nismo mogli nikako ja nemam vise volje da me popravis i bilo bi i bolje da me ne pamtis ide mi na zivce ide mi ide mi na zivce ide mi D Hm G A nista staro nista novo nemam za rec D Hm A bezveze i bez zelja vec D Hm G A michael jackson sa djecakom odlazi lec G A i ja mogu preko vode prec ide mi na zivce ide mi ide mi na zivce ide mi Ne zovi mama doktora C Ma sto sad ljubav, F C Ma sto sad ljubav ima s tim, F Kad te vise ne volim ma C Kad te vise ne volim.

  HAEMOCYTOMETER CALCULATION PDF

Akordi i hvatovi na gitari

Edim Duskan added it May 10, Ukupno su korisnika na forumu:: Evo jedan extra link azchords. Sa kojim ste pesmama ste vi poceli da svirate? F G Tu noc kad si se udavala E Meni kroz glavu proslo je Be the first to ask a question about Akordi i hvatovi na hvatov. Hitovi na koje smo zaboravili Ptico malena, nije za mene Netko kao ti, meni pregorki pelin Ptico malena, nije za mene Netko kao ti, meni pregorki pelin.

Marko added it Nov 01, Want to Read saving…. A ja evo nekad sjetim se Sta moj caca znao reci je Sve ti duse, sine, slavonske Uz pjesmu prebole, al’ ne oproste.

Sasa Matic – Rastanak – Tekst i akordi za gitaru. Mile Kitic – Oci moje – Tekst i akordi za gitaru. Svi pacijenti k’o i doktori svi vojnici a i pukovnici svi zandari a svi lopovi svi su duso s tobom spavali Cijele noci stojim ispod njenog prozora ona kaze mali mars soba je zauzeta a ti nisi bogat a nisi bas ni lijep tebi treba prava lova a ne jadan cvijet E Fis Jedini bas ja E Fis nisam nikada ja sam pisao pisma ljubavna Ptico malena Am G F G Ja nocas lezim sam na postelji od ruza Am G F G Na glavu moju stavila si krunu od trnja Am G F G Bacas li kocke za haljine moje Am G F G Otkrivas li moje tajne ljubavnicima.

Fazlija – – Druze moj – Tekst i akordi za gitaru. Postoje neki drugi svjetovi Za nas bi bili rajski cvjetovi O samo da si htjela pobjeci Ovako stisni zube ne placi. A za oblak mi se mjesec skrio Sakrio mi pute Uzalud vam trud sviraci Za drugog su dunje zute. Milan Hajder marked it as to-read Mar 31, Marija marked it as to-read Apr 28, Horoskop – Zaljubljen sam prvi put.

  ECOURBANISMO MIGUEL RUANO DESCARGAR PDF

Akordi & Tablature za Gitaru

E B G D A E E Sve sve bitange, sve sve djevojke sve sve, je je je je je. Zaustavite zemlju silazim, Em A nije mi do niceg, odlazim, D ja bas odlazim. Goran Karan- Samo moru virujem.

MOlim vas preporucite mi neku pesmu sa kojom bih mogao da pocnem da sviram.

Video Tutorijali

King i crni maheri Sto je vise sjecanja, to je vise nevolja S vremena na vrijeme, cini mi se, k’o da su tvoji koraci S vremena na vrijeme, pa se sjetim, ja nisam tvoj ne postojim S vremena na vrijeme, cini mi se, k’o da su tvoji aklrdi S vremena na vrijeme, kad zvono prene Ja znam da nisi ti to postar dvaput zvoni A E A H Sto je vise, vise sjecanja, to je vise tuznih crnih tonova solo: Uz pjesmu mi se evo rodimo Uz pjesmu umiremo Slavonijo, ko te nije akorid Ne zna sta je izgubio.

Return to Book Page. Miki Pejhal marked it as to-read Feb 05, Vremenom kad naucis lestvice krenuces sa skidanjem solaza i malo komplikovanijih pesama. To see what your friends thought of this book, please sign up. Goran Pokas added it May 25, To ask other readers questions about Akordi i hvatovi na gitariplease sign up. Just a moment while we sign you in to your Goodreads account.