COMUNICARE ASERTIVA PDF

CONSTANTIN AXINCIUC COMUNICARE ASERTIVA Agresivitatea este o reacţie comportamentală prin care îl blamezi şi îl acuzi pe celălalt. 2. Fisa de Comunicare Asertiva – Free download as Word Doc .doc), PDF File . pdf), Text File .txt) or read online for free. Comunicare Asertiva, Crystal Palace HotelAlexandru Serbanescu, nr. , BukarestKarte anzeigenKarte verbergen. Tue Nov

Author: Mazugar Mojar
Country: Sweden
Language: English (Spanish)
Genre: Software
Published (Last): 24 September 2011
Pages: 78
PDF File Size: 11.50 Mb
ePub File Size: 6.14 Mb
ISBN: 349-9-75150-997-4
Downloads: 98332
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Tygokasa

Cum sa depasesti problemele la locul de munca, intr-un mod creativ si inovator, punerea teoriei in practica. Ghid practic de decoratiuni interioare, invata sa fii cel mai bun specialist in arta amenajarilor interioare.

Oferim consultanta pentru organizarea diferitelor evenimente corporate si nu mumai. Managerul de succes – fii seful cu care oricine ar dori sa lucreze, un curs care te va ajuta sa devii un manager de succes.

Servicii Cursuri on-line Cursuri on-line in domenii variate, furnizate in sistem e-Learning, cu certificare a participarii la curs. Managementul se invata – comunicarr si instrumente pentru un manager incepator, cum sa controlezi cu succes personalul si proiectele.

Workshop Comunicare Asertiva

Cele mai noi cursuri Rezolvarea problemelor in mod creativ Cum sa depasesti problemele la asertivaa de munca, intr-un mod creativ si inovator, asfel incat sa ramai competitiv. Detalii Rezolvarea problemelor in mod creativ – Aplicatii Cum sa depasesti problemele la locul de munca, intr-un mod creativ si inovator, punerea teoriei in practica.

Consultanta si logistica eLearning, gazduire pe asfrtiva electronica, suport tehnic si software. Cum sa depasesti problemele la locul de munca, intr-un mod creativ si inovator, asfel incat sa ramai competitiv.

  HENRY ETZKOWITZ TRIPLE HELIX PDF

Detalii Planificarea succesiunii Planificarea succesiunii- cum sa gestionezi procesul de selectare a viitorilor lideri de succes ai firmei.

Condiţiile psihopedagogice de formare a abilităţii de comunicare asertivă la pedagogi

Detalii Responsabil cu gestiunea deseurilor Curs online de specialitate pentru persoanele desemnate sa gestioneze deseurile conform Legii nr. Inceputul tranzactiei Un ghid practic in care vei afla awertiva sa pornesti o tranzactie intr-un cadru oportun pentru garantarea succesului final.

Motivarea angajatilor pentru cresterea performantelor, tehnici aplicate de motivarea angajatilor pentru succesul companiei tale. Detalii Obiceiuri comunicaree la locul de munca Obiceiuri productive la locul de munca- dezvoltarea obiceiurilor la locul de munca pentru cresterea productivitatii reale.

Detalii Logistica e-Learning, suport tehnic si software Consultanta si logistica eLearning, gazduire pe platforma electronica, suport tehnic si software.

Studiaza liber – oriunde, oricand!

Detalii Managementul se invata Managementul se invata – tehnici si instrumente pentru un manager incepator, cum sa controlezi cu succes personalul si proiectele.

Detalii Ingrijitor batrani la domiciliu Curs online de ingrijire persoane varstnice la domiciliu, pregatire profesionala conform legislatiei si standardelor in domeniu. Servicii de organizari evenimente, conferinte, seminarii, traininguri. Inteligenta emotionala – o metoda demonstrata stiintific asettiva dezvoltarea unor abilitati de succes.

Izabela-Nicol Pricope –

Detalii Abilitati de asertivitate Curs on-line de comunicare asertiva, cum sa devii asertiv. Un ghid practic in care vei afla cum sa comunicard o tranzactie intr-un cadru oportun pentru garantarea succesului final. Detalii Elemente esentiale in vanzari: Planificarea succesiunii- cum sa gestionezi procesul de selectare a viitorilor lideri de succes ai firmei. Detalii Managerul de succes Managerul de succes – fii seful cu care oricine ar dori sa lucreze, un curs care te va ajuta sa devii un manager de succes.

  AS BRUMAS DE AVALON LIVRO 4 PDF

Detalii Rezilienta psihologica Afla cum sa mergi mai departe cand intampini greutati, aseriva stima de sine in lupta contra dificultatilor zilnice. Curs online de specialitate pentru persoanele desemnate sa gestioneze deseurile conform Legii nr. Detalii Norme de conduita in afaceri Norme de conduita in afaceri- ce sunt normele de conduita si de ce ar trebui sa tii cont de ele Detalii Motivarea angajatilor pentru cresterea performantelor Motivarea angajatilor pentru cresterea performantelor, tehnici aplicate de motivarea angajatilor pentru succesul companiei tale.

Afla cum sa mergi mai departe cand intampini greutati, antreneaza-ti stima de sine in lupta contra dificultatilor zilnice. Curs online de ingrijire persoane varstnice la domiciliu, pregatire profesionala conform legislatiei si standardelor in domeniu.

Cursuri on-line in domenii variate, furnizate in sistem e-Learning, cu certificare a participarii la curs. Detalii Organizare conferinte, seminarii, traininguri Servicii de organizari evenimente, conferinte, seminarii, traininguri. Obiceiuri productive la locul de munca- dezvoltarea obiceiurilor la locul de munca pentru cresterea productivitatii reale.

Detalii Proiectant decoratiuni interioare Ghid practic de decoratiuni interioare, invata sa fii cel mai bun specialist in arta amenajarilor interioare.